Krusmølle

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering med sms

28 marts | 14:00 - 17:00

Gratis

KOM TIL ET BRAG AF EN FERNINSERING SKÆRTORSDAG MED MUSIK OG MULIGHED FOR AT MØDE ALLE UDSTILLER

Igen i år har Krusmølle en bragende Påske/pinse-udstilling. Og her skal der fortælles historier!

Dansk og tysk kunstnere, der i flere år har udstillet sammen både i Danmark og Tyskland, slår dørene op skærtorsdag og udstiller indtil efter pinse.

De 7 kunstnere tager deres udgangspunkt i Den Sønderjyske Malersammenslutning SMS fra 1935.

To af udstillerne er veletablerede kunstnere fra Sydslesvig. De er også de seneste tilkomne medlemmer af SMS. I 2020 gav SMS mulighed for optagelse af nye medlemmer syd for grænsen.

Tidligere var det kun kunstnere, der var bosat i Sønderjylland, der kunne blive medlem af SMS. Sammenslutningen har talt flere lokale kendte kunstnere. Lad os blot nævne Fransiska Clausen, hvis værker udstilles på Brundlund Slot.

De 7 kunstnere spænder over mange slags kunstarter og meget forskellige udtryk. Udstillingen på Krusmølle præsenterer malerier, fotos, keramik og skulpturer.

Flemming Jensen udstiller sine klassisk formede stentøjsarbejder og desuden hans legende og fantasifulde keramiske figurer.

Tonni Museth udstiller både sine farverige malerier med inspiration fra mytiske fortællinger. Desuden præsenterer Tonni et par af hans tidligere værker, der er portrætter fra hans rejser rundt i verden.

Heidi Minetti maler og skulpturerer med et naivistisk og fantasifuldt udtryk. Man kan altid gå på opdagelse i hendes eventyrlige verden.

Gudrun Adrions installationer fortæller og tager udgangspunkt i samfunds- og kirkelige problematikker. Installationerne er opbygget af genbrugsmaterialer sammensat i en fabulerende og sammenhængende fortælling.

Jørgen Smej Jensen. Fotoapparatet er hans tro følgesvend. I sin fritid bevæger Jørgen sig i naturen, hvilket afspejles i hans smukke og rolige billeder.

Dietmar Wagner har undervist i mange år i musik, og det afspejler sig i hans til tider meget store værker. Værkerne er ud over musikken inspireret af den vilde natur og sammenflettet i et legende farveorgie. I Dietmars værker indgår der til tider genbrugsmaterialer.

Finn Dall arbejder gerne med akryl og kul på papir. Finns billeder tager udgangspunkt i den natur, som han er omgivet af. Hans stil er enkel i et sofistikeret og generøst udtryk.

Udstillingen i Krusmølle er på alle måder seværdig og værd at dvæle ved.

Fernisering af udstillingen er skærtorsdag kl. 14 med underholdning af Laura Lehaff, der er uddannet klassisk sanger og desuden vil underholde med musicals.

Detaljer

Dato:
28 marts
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
Gratis

Sted

Krusmølle
Krusmøllevej 10A
Aabenraa, 6200 Danmark
+ Google Maps
Telefon
74686172