Krusmølle

Selskaber

Fester, konfirmationer, firmaarrangementer etc.

Vi gør os umage for, at din fest skal blive en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster! Derfor stiller vi alle muligheder åbne for at lave en anderledes, sjov, traditionel, smuk, romantisk, fest i Krusmølles særlige selskabslokaler.

Et selskab skal bestå af mindst 20 voksne gæster. 

Hvert år holdes der mange selskaber på Krusmølle, og det er alt fra bryllupper, fødselsdage, receptioner og andre specielle arrangementer.

Vi kan imødekomme mange af dine ønsker, brunch, frokost, 3 retters menu efterfulgt af natmad. Skriv til os og vi kan sammensætte dagen lige efter dine ønsker.

Ønsker I traktor ringridning mellem forret & hovedret, intet problem det kan vi sagtens løse!

Aktiviteter

Vi gør os umage for, at din fest skal blive en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster! Derfor stiller vi alle muligheder åbne for at lave en anderledes, sjov, traditionel, smuk, romantisk, fest i Krusmølles særlige selskabslokaler. Der er også mulighed for at vælge aktiviteter, som man vil have undervejs.

Hvert år holdes der mange selskaber på Krusmølle, og det er alt fra bryllupper, fødselsdage, receptioner og andre specielle arrangementer, hvor der ofte tilvælges aktiviteter. 

Vores selskabslokaler

Kostalden - Kreatur Passagen

Arrangementer inde i den gamle kostald med de bevarede bindsler, drikketrug, under hvidkalkede loftshvælvinger, med træ-, sten- og klinkegulve, hvilket skaber en stemning, som du ikke lige finder andre steder. I den gamle kostald har vi plads til selskaber på op til 90 personer.

Loen - halm lageret

En helt særlig atmosfære med vægge lavet af genbrugstræ, højt til loftet, træ- og stengulv. Stemningen af Krusmølle lever her i bedste velgående. Lokalet er lidt mere moderne end kostalden og her er der plads til 60 personer og en rigtig god fest. 

Krusmølle | bordopdækning

Selskabs priser

Vi kan sagtens imødekomme vegetariske, pescetariske & veganske diæter. 

Priser er inkl. opdækning, bord dekoration, lys, bare al den hygge du kender os for. 

Brunch buffet - 299,- pr. gæst

Brunch starter kl.10

Denne indeholder friskbagt brød, rugbrød, smør. 
Laks, lun leverpåstej, spejlæg, kogte æg, æggestand, bacon, brunch pølser. Yoghurt med hjemmelavet müsli. Marmelade, pandekager, flere forskellige slags ost, frugt, flere slags pålæg. Samt syltede grøntsager. 
Kaffe, thé & juice er inkl. 

Frokostbuffet - 330,-

Lune frikadeller, lun leverpåstej selvfølgelig med farsen fra vores egne grise. Hjemmesyltede grøntsager, 3 forskellige salater, flere slags pålæg, kød (oksesteg, mørbrad el.lign), sovs & lune kartofler. samt 2 snack elementer

9V7A3072

Kaffe & Kage - 89,-

Kaffe samt en kage
(rugbrødslagkage, chokoladekage el.lign)

Fuld menu - 545,-

Forret – Oftest fisk eller serveret som stående tapas
Hovedretsbuffet – 5 salater, 2 slags kartofler, 2 slags sovs, 2 snack elementer, 3 slags kød. 
Dessertbuffet – Det helt store kagebord med is, frugt, mange forskellige kager & småkager. 

9V7A3072

Det helt store kagebord - 259,-

Alt du kan spise kagebord inkl. kaffe og te.
Vores konditor går igang med de helt store forberedelser til dages kagebord. Alt fra den lækre cheesecake, gateau marcel og klassikerer såsom Æ brø´ tort & katrine blomkage. Selvfølgelig også forskellige småkager & boller med smør

Reserver / forespørg på selskabslokaler

Betingelser

Regelsættet er udtryk for en branchekutyme og omfatter regler for reservation og afbestilling af selskabsarrangementer samt kurser og konferencer i det omfang, der ikke er truffet anden særskilt aftale herom.

For at afholde et selskab på Krusmølle skal I være min.18 gæster over 12år

Priser og afregning

Vi forbeholder os retten til prisændringer.
De angivne priser er beregnet på baggrund af prisliste for året tilbudet er sendt i, under forudsætning af, at arrangementet gennemføres i sin helhed med samlet betaling.

Der tages forbehold for prisændringer som følge af prisstigning samt nye/ændrede skatter/afgifter/råvarepriser o.l. Såfremt deltagerantallet ændrer sig væsentligt, tages forbehold for ændring af lokale. Der opkræves reservationsgebyr og depositum. Reservationsgebyr returneres ikke ved afbestilling.​

Selskabsarrangement – afbestilling i tide

§1 Afbestilling af et selskabsarrangement på; • 18 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest tolv uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement. • under 18 personer skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

§2 Selskabsarrangement – krav på godtgørelse Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. • til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan Krusmølle kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser. • senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan Krusmølle kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.

§3 Krusmølle m.v. kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.

§4 Ved manglende fremmøde (no show) har Krusmølle krav på fuld pris for hele arrangementet.

Generelle regler for bekræftelse og afbestilling

§5 For at aftalen kan bevises, bør reservationen altid foreligge enten i form af en ordrebekræftelse eller i form af en reservationsaftale, der er bekræftet på skrift af begge parter.

§6 Enhver afbestilling eller ændring i den oprindelige bestilling bør ske skriftligt og rettidigt i henhold til de gældende tidsfrister for det pågældende arrangement.

Reservationsgebyr og depositum

§7 Når reservationen foreligger, kan gæsten forvente at skulle betale et reservationsgebyr på 1.500,-. Gebyret vil blive trukket fra ved den endelige afregning, men refunderes ikke ved eventuel afbestilling. Depositummet på 1.000,- fratrækkes den endelige afregning og tilbagebetales ved rettidig afbestilling.
Disse overføres til 8117 3904339 – Nykredit

Tabsbegrænsning

§8 Krusmølle har til enhver tid lov til at søge et eventuelt tab begrænset ved at udleje de bestilte lokaler til anden side. Krusmølle stiller krav om godtgørelse for forsinket afbestilling, kan gæsten kræve bevis for, at udlejning til anden side ikke har fundet sted.

Aflysning eller omplacering

§9 I tilfælde af at Krusmølle aflyser eller omplacerer, kan gæsten kræve at blive holdt skadesløs for samtlige dokumenterede ekstra omkostninger, gæsten får herved.

§10 Bliver Krusmølle påbudt lukket ved eks. en pandemi, bortfalder §9

 

AKTIVITETER UD AF HUSET

Afbestilling

Ved afbestilling efter ordreafgivelse og indtil 3 uger før brugsdato, faktureres 50% af ordrebeløbet. Ved senere afbestilling faktureres 80% af ordrebeløbet,

Lejeperiode

Ordren kan reguleres ned med indtil 10%, frem til 8 dage før levering.

Ansvar

I lejeperioden har lejer ansvaret for skader på det lejede materiel, ligesom lejer hæfter for bortkommet materiel. Krusmølle er kun ansvarlig for personskade, hvis det kan bevises, at en sådan skade er forårsaget ved forsømmelighed fra Krusmølle eller andres side, for hvilke Krusmølle er ansvarlig. Krusmølle er ikke ansvarlig for skade på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, mens materialet er i lejers besiddelse. Krusmølle er under ingen omstændigheder ansvarlig for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andet indirekte tab, herunder tidstab.

 

Betaling

Betaling finder sted 8 dage før levering

Har du husket at booke et bord inden ankomst?

Hvis du vil være sikker på at der er plads til dig og dit selskab, så kan du med fordel booke et bord. 

Så springer du også køen over :)