Krusmølle

Indlæser Begivenheder

Farsdag grill

5 June | 18:00 - 22:00

199DKK

Fars Dag på Krusmølle: Grillbuffet og Øl

Vi inviterer dig til en særlig fejring af Fars Dag her på Krusmølle den 5. juni! Hvert år hylder vi fædrene på samme dag som Grundlovsdag, og denne gang gør vi det med manér. Tag familien med, og nyd vores grillbuffet og et udvalg af kolde øl. Vi åbner dørene kl. 17.30, og vi har planlagt en fantastisk aften for både børn og voksne.

Grillbuffet & Øl:
Kernen i fejringen er vores skønne grillbuffet. Vi serverer saftige bøffer, sprøde grøntsager og en række lækre tilbehør, der får smagsløgene til at danse. Der vil være rigeligt at vælge imellem, uanset om man er kødelsker eller vegetar. Og som en særlig hilsen til fædrene, får far den første fadøl på huset! Vi har også et bredt udvalg af andre kolde øl og drikkevarer, som alle kan nyde.

Perfekt for Familier:
Vi har skabt et arrangement, der henvender sig til hele familien. Med hyggelige rammer på Krusmølle og en afslappet atmosfære er det en dag, der giver tid til både god mad og dejligt samvær. Børnene vil finde masser af plads til at lege og udforske, mens de voksne kan slappe af ved grillen.

Praktisk Information:

  • Tid: Dørene åbner kl. 17.30.
  • Pris: 250,- pr. gæst, børn under 12 år er halv pris.
  • Reservation: Det anbefales at reservere på forhånd for at sikre en plads.

Derfor skal du komme:

  • Enestående Grilloplevelse: Vores dygtige kokke har sammensat en buffet, der kombinerer traditionel grillmad med nye smagsoplevelser.
  • Hyggelig Atmosfære: Krusmølle er det perfekte sted for en afslappet og uformel fejring, hvor alle kan nyde aftenen i hinandens selskab.
  • Gratis Fadøl til Far: Vi vil gerne forkæle fædrene lidt ekstra, så de får den første fadøl fra os.

Grundlovsdag og Fars Dag:
Vi markerer også Grundlovsdag, hvor vi fejrer det danske demokrati. At fejre Fars Dag på denne dag er en god anledning til at hylde både fædrene og vores fælles værdier. Dagen giver mulighed for at nyde fællesskabet og fordybe sig i de ting, der virkelig betyder noget.

Book Din Plads Nu:
Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til en aften fyldt med smag, glæde og gode minder. Giv din far en uforglemmelig oplevelse denne Fars Dag på Krusmølle.

Kontakt os på [kontaktinfo] eller besøg vores hjemmeside for at reservere din plads.

Opsummering:

  • Fejr Fars Dag med grillbuffet og øl den 5. juni.
  • Far får den første fadøl på huset.
  • Åbent fra kl. 17.30, 250,- pr. gæst, børn under 12 år til halv pris.
  • Perfekt for familier med hyggelig atmosfære og afslappet stemning.

Sikre dig en plads, og kom til en festlig dag, hvor vi fejrer både fædre og Grundlovsdag i et uformelt og hyggeligt miljø. Vi ses på Krusmølle!