Krusmølle

Møder & Events

Vi skaber den perfekte ramme for dit arrangement

På Krusmølle er dit event sikret den bedste ekspertise

På Krusmølle har vi, med vores erfaring i eventplanlægning for både store og små hold, tænkt på hver eneste detalje for at sikre dine deltagere unikke oplevelser. Vores mødelokaler er designet til at understøtte både store arrangementer og intime møder, alt sammen for at bakke op om dit succesfulde og professionelle arrangement

Lokaler til 2-120 personer
Event for op til 500 personer
Fuld forplejning
Moderne av udstyr

Møder & Events

lokaler & faciliteter

På Krusmølle råder vi over tre lokaler til forskellige formål, med kapacitet fra op til 30 til 120 personer. Hvert lokale er udstyret med moderne faciliteter, inklusive avanceret skærm- og AV-udstyr, designet til at understøtte ethvert møde eller event. Vores lokaler afspejler den højeste standard inden for IT- og underholdningsteknologi, sikrende at dit arrangement forløber problemfrit og med ubegrænsede muligheder for integration i et effektivt eventflow.
Krusmølle forplejning

Møde priser

På Krusmølle har vi udviklet ideelle pris pakker for dit event, uanset om det er dagsmøder, udstillinger, store begivenheder, eller flerdages konferencer.”

Vi skaber unikke oplevelser

På Krusmølle skaber vi den perfekte atmosfære for dit firmaarrangement. Vores erfaring spænder over events for op til 500 gæster. Vi byder på spændende teambuilding-aktiviteter – fra traktorringridning til kaproning på vores sø; mulighederne er uendelige.

Vores talentfulde kokketeam står klar til at løfte dit udendørs event til nye højder, med skræddersyede menuer og minutiøs planlægning.

Lad os omdanne dit næste arrangement til en uforglemmelig begivenhed. Kontakt Krusmølle for et uforpligtende tilbud.

Kun fantasien sætter grænser

Vores ekspertise ligger i skabelsen af unikke oplevelser. Vi tilbyder en komplet servicepakke, der inkluderer planlægning, udstyr, samt forplejning hele dagen. Vores erfaring med at arrangere firmaevents for store grupper sikrer en problemfri og mindeværdig begivenhed for alle involverede.

KRusmølle event's
"Tough nature"

Vi har igennem årene engageret os i en lang række forskellige arrangementer over hele Danmark, fra festlige festivaler og streetfood-markeder til store private begivenheder i vores naturskønne baghave. Vi har en bred erfaring med planlægning og gennemførelse af arrangementer, og vi er dedikerede til at skabe mindeværdige oplevelser for vores kunder. Uanset om det handler om en stor, offentlig festival eller et eksklusivt privat event, har vi kompetencerne til at løse opgaven. Kun din fantasi sætter grænser.

Vi arbejder tæt sammen med en række professionelle samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at påtage os selv de mest ambitiøse arrangementer, såsom en festival. Krusmølle kan vi bistå med alt fra den indledende planlægning og catering til anskaffelse af personale, telte og vogne, samt opbygningen af det unikke rum, vi er kendt for. Vores mål er at levere en problemfri oplevelse for vores kunder og skabe et inspirerende og unikt miljø, der efterlader et varigt indtryk på alle deltagere.

Vi stræber efter at overgå forventningerne og arbejde kreativt sammen med dig for at skabe et arrangement, der virkelig skiller sig ud. Fra skræddersyede koncepter til koordinering af selv de mindste detaljer er vi her for at hjælpe dig med at realisere dit drømmeevent.

Krusmølle events
Krusmølle events