Krusmølle

Indlæser Begivenheder

Er du klar til at forkæle dine smagsløg med sommer grillbuffet og udsøgte drikkevarer? Hver torsdag fra kl. 17.00 til 21.00 forvandler Krusmølle sig til et grill paradis, hvor du kan udforske en verden af smagsoplevelser. Torsdags grill er den perfekte lejlighed til at slappe af midt i ugen med venner, familie eller kollegaer over et bord fyldt med delikate grillretter og forfriskende drikke.

Hvad Kan Du Forvente? Vores grillbuffet byder på en række lækre kød elementer, hjemmelavet salater og egne retter, der er håndplukket af vores erfarne kok. Fra klassiske kød til innovative kreationer, er der noget for enhver smag. Og hvad er en grillbuffet uden noget godt at skylle det ned med? Vælg mellem vores mange specialøl, husets nøje udvalgte hvidvin, eller lad dig friste af en robust rødvin. Uanset dit valg, garanterer vi en aften fuld af smag og hygge.

Torsdags grill er populær, og vi anbefaler, at du booker dit bord i forvejen for at sikre, at du ikke går glip af denne fantastiske oplevelse.

Book nu eller ring til os direkte for at reservere et bord. Glem ikke at nævne eventuelle specielle ønsker eller diætbehov, så vi kan gøre din oplevelse så personlig som mulig.

Børn u. 12år // Halv pris