I weekenderne mellem kl.09.30 & 10.30 serverer vi brunch.
Tallerken anrettet - Vi serverer lunt brød, pandekager, græsk yoghurt, hjemmelavet müsli. Rugbrød fra bager Nymann. Pålæg, oste fra Naturmælk, æblejuice fra Ryesminde på Als, æg fra Hans-Jacob, bacon og marmelade.
+ Ad libitum juice, kaffe eller te.
Denne er rigtig fin til børn under 12år. Den indeholder milde oste & pålæg, frugt, pandekager samt æg & bacon.
Hver dag. mellem kl.11.30 & 14 serverer vi vores frokostplatte.
Vi kan sagtens lave vegetariske platter. Ønsker I en vegansk vil vi gerne vide det på forhånd.
Tallerknen ændre sig fra uge til uge. Vi bygger den efter sæson og hvad vores leverandører kan leverer. Der er dog altid, fisk, salat, forskellig pålæg, ost, småkage samt rugbrød franskbrød & smør
Det er en lille tallerken, med spegepølse, frikadelle frugt, lidt sødt samt brød & smør. Vi anbefaler den til børn under 12år
Forskellige oste, salat & marmelade serveret med brød & smør.
Alle kager er lavet og bagt på Krusmølle. Kagerne vi laver er lige hvad bageren har lyst til at lave. Dog bestreber vi os altid på at have Katrine Blommekage og Rugbrødslagkage i huset.
Vi har også veganske kager i huset.
Der kan ikke reserveres bord til kaffe & kage.
Førhen lavet på "gammlet rugbrød" tilsat sukker. Hvor der bages lagkagebunde. Imellem disse solbærmarmelade
Den er lavet på Katrine blommer der har lagt i en smule rum. På en bund af oppiskede æggehvider.
Det er ikke til at sige hvad bageren har fundet på. Men spørg tjeneren.
Æbleskiver serveres ude i teltet hvor de laves frisk. Og du er meget velkommen till at tage dem med i ind i én af caféerne og nyde de lune æbleskiver.
Hvis du vil være sikker på at der er plads til dig og dit selskab, så kan du med fordel booke et bord.
Så springer du også køen over :)