Fra D.14 Okt og frem til D.23 Dec er der entré
35,- pr. gæst
80,- sæsonkort gældende for 2 gæster
Børn under 12år er gratis
I weekenderne mellem kl.09.30 & 10.30 serverer vi brunch.
Tallerken anrettet - Vi serverer lunt brød, pandekager, græsk yoghurt, hjemmelavet müsli. Rugbrød fra bager Nymann. Pålæg, oste fra Naturmælk, æblejuice fra Ryesminde på Als, æg fra Hans-Jacob, bacon og marmelade.
+ Ad libitum juice, kaffe eller te.
Denne er rigtig fin til børn under 12år. Den indeholder milde oste & pålæg, frugt, pandekager samt æg & bacon.
Hver dag. mellem kl.11.30 & 14 serverer vi vores frokostplatte.
Vi kan sagtens lave vegetariske platter. Ønsker I en vegansk vil vi gerne vide det på forhånd.
Der er gode chancer for at du får: Lun hokkaidosuppe med kokosmælk, grønkålssalat med bagt seller, rødbedetatar med kefir/dild creme & rejer, 2 slags pålæg, vores sennep, koldt andebryst med bagte æbler, grønkåls pesto samt ost & vores søde æble kompot til osten
Det er en lille tallerken, med spegepølse, frikadelle frugt, lidt sødt samt brød & smør. Vi anbefaler den til børn under 12år
Forskellige oste, salat & marmelade serveret med brød & smør.
Alle kager er lavet og bagt på Krusmølle. Kagerne vi laver er lige hvad bageren har lyst til at lave. Dog bestreber vi os altid på at have Katrine Blommekage og Rugbrødslagkage i huset.
Vi har også veganske kager i huset.
Der kan ikke reserveres bord til kaffe & kage.
Førhen lavet på "gammlet rugbrød" tilsat sukker. Hvor der bages lagkagebunde. Imellem disse solbærmarmelade
Den er lavet på Katrine blommer der har lagt i en smule rum. På en bund af oppiskede æggehvider.
Det er ikke til at sige hvad bageren har fundet på. Men spørg tjeneren.
Hvis du vil være sikker på at der er plads til dig og dit selskab, så kan du med fordel booke et bord.
Så springer du også køen over :)